kantoor te huur in Nijmegen

Blijf via e-mail op de hoogte van nieuwe blogs

Kantoor of praktijkruimte te huur in Nijmegen

Kantoor of praktijkruimte te huur in Nijmegen. Zoek je een ruimte voor coaching, therapie of intervisie? Mijn kantoor in Nijmegen is te huur, voor een vaste dag of dagdeel per week. De ruimte is ideaal voor één op één gesprekken of voor groepen van 4 tot maximaal 8 personen. Het kantoor is gevestigd in Villa Madeleine, grenzend aan het voormalig damespensionaat Sancta Maria in de wijk Hees in Nijmegen. Sancta Maria is een uniek maatschappelijk concept waarin allerlei vormen van zorg samenkomen.

 


Beschrijving kantoor Nijmegen

Het kantoor of de praktijkruimte in Nijmegen is ruim van opzet (33 m2), beschikt over voldoende stroompunten en een goede internetverbinding.  De ruimte is ingericht met een tafel met 4 stoelen (meer stoelen zijn bij te plaatsen) en een lage zit met twee stoelen. Er is ook een bankje. Een flip-over/whitebord is beschikbaar en je kunt gebruik maken van het aanwezige servies en koffie en thee. Op de begane grond is een centrale receptie en een riante wachtkamer bij de entree. Er is een lift, dus de ruimte is goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Het bosrijke terrein is ruim vier hectare groot en semi-openbaar, ideaal voor een korte wandeling met je client.


Tarieven kantoor huren

  • Huur vaste dag per week: € 225,- excl BTW per maand.
  • Huur vast dagdeel per week: € 125,- excl BTW per maand.
  • Incidentele huur:  €100,- per dag

Een dag is van 9.00 tot 17.00 uur. Een dagdeel is 4 aaneengesloten uren van 9.00 tot 13.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur of van 18.00 tot 22.00 uur .

Alle genoemde tarieven zijn inclusief:

  • verwarming/airconditioning
  • gebruik van wachtruimte, wc en keuken
  • gebruik van alle aanwezige faciliteiten, zoals flip-over, stoelen, servies, koffie en thee
  • schoonmaak

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op.

Esther van Dinteren
Bredestraat 168
6543 ZZ Nijmegen
T: 06 25 02 46 99
E: info@esthervandinteren.nl