Kind met gedragsproblemen: 3 tips om zelf overeind te blijven

Gratis videotraining

Ben je ouder van een kind met gedragsproblemen? Dan heb je te maken met permanente druk en stress. Wil jij meer energie om de dingen te doen die voor jou belangrijk zijn? Heb je behoefte aan meer rust en ruimte? En weet je dat daarvoor méér nodig is dan kennis en kunde alleen? Dan help ik je graag verder in mijn gratis videotraining!

Want helaas kun je niets veranderen aan de diagnose van je kind, maar kun je wel veel doen om beter voor jezelf te zorgen. En dat maakt dat je ook beter voor anderen kunt zorgen.Manci van Gogh: Laagdrempelig, herkenbaar en zinvol. Zorgen voor jezelf, je bewust zijn van je gevoelens en het omgaan met stressvolle situaties – dat zijn precies de thema’s waar ik als ouder mee worstel. De oefeningen sluiten hier heel prettig op aan.

Katrin: Ik heb er enorm veel aan gehad. Zeer integer, diepgaand en vanuit een ‘weten’ en ‘ervaren’. De coaching is een geschenk in geval van crisis. Ik ervaar meer rust en opening.

George: De videotraining spreekt mij aan: je vertelt met een prettige stem en op een aangename toon. Fijn om naar te luisteren. Ook in de mindfulness oefeningen ervaarde ik gelijk rust, door het tempo,  de toon en vooral de goed gedoseerde stilte /pauzes. Daardoor werd ik er mij weer bewust van dat ik de stilte momentjes voor mijzelf een beetje heb laten versloffen. Dus vanaf nu …… dank je wel. De 3e les over “het anker uitgooien” snijdt een o zo belangrijk item aan: hoop en troost bieden.