“Esther weet je te raken door op het juiste moment de juiste vraag te stellen.”

Wat klanten over mij zeggen

Een selectie uit ervaringsverhalen van mensen die een training-, coach- of adviestraject hebben gevolgd.

““Esther heeft mij versteld doen staan van wat er mogelijk is met goede coaching. Tijdens onze gesprekken in een prettige, informele setting ben ik erg veel te weten gekomen over mezelf en mijn mogelijkheden. Met afwisselende en soms verrassende opdrachten heeft ze mij op vakkundige en enthousiaste wijze geholpen mijn persoonlijke doelen te bereiken. Een echte aanrader op het gebied van coaching!”

(Alex te Lintelo)

“Met een breed spectrum aan invalshoeken weet Esther de juiste methode op het juiste moment toe te passen, maar nog veel belangrijker: Esther straalt vertrouwen uit. Op die manier creëert ze een veilige ruimte waar je als coachee op je eigen tempo precies de goede ontwikkelingsstappen kunt maken.”

(Emma Meeusen)

“Niets zo moeilijk als het veranderen van je gedrag. Iedereen kent wel die belemmerende gedachten, die ervoor zorgen dat je de dingen doet zoals je ze altijd deed, maar eigenlijk met steeds meer tegenzin. Het is zo moeilijk om daarvan los te komen…. Met Esther als coach is me dat gelukt. Zij weet je te raken door op het juiste moment de juiste vragen te stellen. Door de verbinding te zoeken, maar ook door de confrontatie aan te gaan. Dankzij haar coaching ga ik voortaan uit van helpende overtuigingen. En ben ik daadwerkelijk anders in het leven gaan staan.”

(Marjan Wassenaar)

“De videotraining ‘Kind met gedragsproblemen:
3 tips om overeind te blijven’ is laagdrempelig, herkenbaar en zinvol.
Zorgen voor jezelf, je bewust zijn van je gevoelens en het omgaan met stressvolle situaties – dat zijn precies de thema’s waar ik als ouder mee worstel. De oefeningen sluiten hier heel prettig op aan.”

(Manci van Gogh)

 

Esther van Dinteren

Krayenhofflaan 22
6541 PT Nijmegen

T: 06 25 02 46 99
E: info@esthervandinteren.nl