Blijf via e-mail op de hoogte van nieuwe blogs

Wat klanten over mij zeggen

‘Meer rust, minder stress’ hielp me alles in mijn hoofd op de juiste plek te zetten en het laat me nu de thuissituatie in een nieuwe perspectief zien. Ik vond in elke module veel herkenbare verhalen. Niet alles is na deze cursus meteen verbeterd, maar het is een goede basis om langzaam steeds meer rust en minder stress te hebben, door een beter inzicht in jezelf. Ik vond het echt belangrijk om elke module laten in mijn hoofd te laten bezinken en niet te snel alle oefeningen te doen. De cursus is een echte aanrader. Bedankt Esther!

Ania

Fijne inzichten die mijn leven veranderden en nog steeds veranderen. Dat is me enorm veel waard en daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik moet het vanaf nu zelf doen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat me gaat lukken.

Judith

Niets zo moeilijk als het veranderen van je gedrag. Iedereen kent wel die belemmerende gedachten, die ervoor zorgen dat je de dingen doet zoals je ze altijd deed, maar eigenlijk met steeds meer tegenzin. Het is zo moeilijk om daarvan los te komen…. Met Esther als coach is me dat gelukt. Zij weet je te raken door op het juiste moment de juiste vragen te stellen. Door de verbinding te zoeken, maar ook door de confrontatie aan te gaan. Dankzij haar coaching ga ik voortaan uit van helpende overtuigingen. En ben ik daadwerkelijk anders in het leven gaan staan.

Marjan Wassenaar

Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt. Esther heeft me geleerd het te zien, hiermee om te gaan, het te accepteren. Dankzij haar coaching kan ik vaker trots zijn op mezelf en een complimentje steeds beter geloven. Oog en aandacht voor mezelf, mijn gezin en datgene wat er toe doet en niet zo streng zijn voor mezelf. Het is me gelukt de rust terug te vinden en meer te genieten van mijn gezin, mijn leven.
Niet elke dag, maar dat hoeft ook niet…

Judith

Met een breed spectrum aan invalshoeken weet Esther de juiste methode op het juiste moment toe te passen, maar nog veel belangrijker: Esther straalt vertrouwen uit. Op die manier creëert ze een veilige ruimte waar je als coachee op je eigen tempo precies de goede ontwikkelingsstappen kunt maken.

Emma Meeusen

De videotraining ‘Kind met gedragsproblemen:3 tips om overeind te blijven’ is laagdrempelig, herkenbaar en zinvol. Zorgen voor jezelf, je bewust zijn van je gevoelens en het omgaan met stressvolle situaties – dat zijn precies de thema’s waar ik als ouder mee worstel. De oefeningen sluiten hier heel prettig op aan.

Manci van Gogh

De workshop ‘Minder stress bij opvoeden’ heeft mij geleerd om meer afstand te nemen van mijn gedachten, ze niet meer zo serieus te nemen, en er zelfs af en toe met verwondering naar te kijken. En dat voelt heel goed, zelfs bevrijdend…

Thomas

Ik heb enorm veel gehad aan de driedaagse videotraining over kinderen met gedragsproblemen. Zeer integer, diepgaand en vanuit een ‘weten’ en ‘ervaren’. De coaching is een geschenk in geval van crisis. Ik ervaar meer rust en opening.

Katrin