Praktische workshop van één ochtend

Minder stress bij opvoeden

Speciaal voor ouders die last hebben van stress.

In deze workshop staat niet je kind, maar jijzelf centraal: jouw stress, frustraties en verdriet. Aan de hand van praktische oefeningen leer ik je rustig te blijven in stressvolle situaties, minder te piekeren en effectiever om te gaan met je zorgen, boosheid en verdriet. Waardoor je leeft met meer energie, meer plezier en meer ontspanning.

Je kind is bang, heeft last van driftbuien, wil niet eten, kan niet slapen of verveelt zich. Als ouder krijg je er vroeg of laat mee te maken. Ken je deze gedachten?

 • Ik loop de hele dag op eieren, ik ben continu bezig om ruzie te voorkomen.
 • Vaak voel ik me uitgeput, geïrriteerd en gestrest.
 • Pff, wat nou weer? Ik wil gewoon even rustig zitten en eens niet met mijn kind bezig zijn.
 • Soms val ik uit tegen mijn kind. Daarna heb ik spijt en voel ik me schuldig.
 • Ik ben de hele dag bezig met alles wat ‘moet’ en ‘hoort’ maar niet met wat ik zelf wil.

Geloof me, ik weet er alles van. Ik heb zelf drie kinderen waarvan de oudste autisme en ADHD heeft. Tot een paar jaar geleden had ik het gevoel dat ik continu ‘aan’ stond. Soms voelde ik me om 9.00 uur ’s ochtends al uitgeput. En ik deed bijna geen dingen meer die ik zelf leuk vond. Inmiddels weet ik hoe ik beter met stress kan omgaan en heb ik er minder last van. Dat wil ik jou ook graag leren.

gratis online videotraning esther

Wat leer je?

 • Je weet hoe je rustig blijft in stressvolle situaties
 • Je kunt je beter ontspannen en krijgt zo weer energie om te doen wat voor jou belangrijk is.
 • Je hebt minder last heb van stress, zowel thuis als op je werk
 • Je geniet meer van je kinderen
 • Je gaat effectiever om met de angst, pijn en verdriet die het leven onvermijdelijk met zich meebrengt

“De workshop heeft mij geleerd om meer afstand te nemen van mijn gedachten, ze niet meer zo serieus te nemen, en er zelfs af en toe met verwondering naar te kijken.
En dat voelt heel goed, zelfs bevrijdend…”

(Thomas)

Gewoon, bij mij aan de keukentafel

 • Vrijdag 13 september
 • 9.30 – 12.00 uur
 • € 59,- inclusief koffie, thee en iets lekkers

Of ga je liever voor:

Life coaching

Jij weet zelf het best hoe je je vraagstuk moet oplossen. Ik help je inzicht te krijgen in wat je daarbij belemmert, d.m.v. gesprekken en oefeningen.

Coaching bij stress en burnout

Belangrijke thema’s van coaching bij stress en burn-out is het terugkrijgen van balans in je leven en leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Zodat je meer rust ervaart en meer energie hebt om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn.

Coaching bij werkstress

Ik leer je hoe je beter met stress om kunt gaan en er minder last van hebt. Zodat je weer helder kunt nadenken, nieuwe prioriteiten kunt stellen en weer met plezier naar je werk gaat.

Coaching voor moeders

Vind de balans terug in je leven en leer hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Zodat je meer rust ervaart en meer energie hebt om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn.

Coaching voor ouders van kinderen met autisme of ADHD

De diagnose autisme is een van de meest stressvolle. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving. Grootse veroorzaker van die stress is woede en agressie. Hoe ga je hier als ouder mee om zonder er zelf aan onderdoor te gaan?

Esther van Dinteren

Krayenhofflaan 22
6541 PT Nijmegen

T: 06 25 02 46 99
E: info@esthervandinteren.nl