Praktische workshop van één ochtend

Minder stress bij opvoeden

Opvoeden kan makkelijker, leuker en een stuk moeitelozer. In deze workshop van één ochtend leer je simpele technieken om beter om te gaan met stress zodat je er minder last van hebt. Waardoor je leeft met meer energie, meer plezier en meer ontspanning.

Je kind is bang, heeft last van driftbuien, wil niet eten, kan niet slapen of verveelt zich. Als ouder krijg je er vroeg of laat mee te maken. En dat levert stress op. Niet alleen bij je kind, maar ook bij jou. Je kent vast de volgende gedachtes:

 • Ik loop de hele dag op eieren, ik ben continu bezig om ruzie te voorkomen.
 • Vaak voel ik me uitgeput, geïrriteerd en gestrest.
 • Pff, wat nou weer? Ik wil gewoon even rustig zitten en eens niet met mijn kind bezig zijn.
 • Soms val ik uit tegen mijn kind. Daarna heb ik spijt en voel ik me schuldig.
 • Ik ben de hele dag bezig met alles wat ‘moet’ en ‘hoort’ maar niet met wat ik zelf wil.

Geloof me, ik weet er alles van. Ik heb zelf drie kinderen waarvan de oudste autisme en ADHD heeft. Tot een paar jaar geleden had ik het gevoel dat ik continu ‘aan’ stond. Soms voelde ik me om 9.00 uur ’s ochtends al uitgeput. En ik deed bijna geen dingen meer die ik zelf leuk vond. Inmiddels weet ik hoe ik met stress kan omgaan, zodat ik er minder last van heb. Dat wil ik jou ook graag leren in de workshop Minder stress bij opvoeden. Ik geef je een aantal simpele technieken die je helpen om meer energie, meer plezier en meer ontspanning te ervaren.

Wat leer je?

 • Je weet hoe je rustig blijft in stressvolle situaties
 • Je kunt je beter ontspannen en krijgt zo weer energie om te doen wat voor jou belangrijk is.
 • Je hebt minder last heb van stress, zowel thuis als op je werk
 • Je geniet meer van je kinderen
 • Je gaat effectiever om met de angst, pijn en verdriet die het leven onvermijdelijk met zich meebrengt

Waar en wanneer?

 • Nijmegen, Krayenhofflaan 22
 • Vrijdag 10 mei
 • 9.30 – 12.00 uur
 • € 59,- inclusief koffie, thee en iets lekkers
gratis online videotraning esther

Of ga je liever voor:

Life coaching

Jij weet zelf het best hoe je je vraagstuk moet oplossen. Ik help je inzicht te krijgen in wat je daarbij belemmert, d.m.v. gesprekken en oefeningen.

Coaching bij stress en burnout

Belangrijke thema’s van coaching bij stress en burn-out is het terugkrijgen van balans in je leven en leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Zodat je meer rust ervaart en meer energie hebt om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn.

Coaching bij werkstress

Ik leer je hoe je beter met stress om kunt gaan en er minder last van hebt. Zodat je weer helder kunt nadenken, nieuwe prioriteiten kunt stellen en weer met plezier naar je werk gaat.

Coaching voor moeders

Vind de balans terug in je leven en leer hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Zodat je meer rust ervaart en meer energie hebt om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn.

Coaching voor ouders van kinderen met autisme of ADHD

De diagnose autisme is een van de meest stressvolle. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving. Grootse veroorzaker van die stress is woede en agressie. Hoe ga je hier als ouder mee om zonder er zelf aan onderdoor te gaan?

Esther van Dinteren

Krayenhofflaan 22
6541 PT Nijmegen

T: 06 25 02 46 99
E: info@esthervandinteren.nl