“Samen aan de slag. Face to face, bij mij in Nijmegen”

Persoonlijke coaching of lifecoaching

 

Via persoonlijke coaching krijg je inzicht in jouw persoonlijke waarden en talenten, doorbreek je ingesleten gedragspatronen en ga je effectiever functioneren.

Met welke coachvragen kun je bij mij terecht?

Ik wil graag…

 • …‘steviger’ worden: beter opkomen voor mijn belangen, mezelf meer uitspreken en mijn zichtbaarheid vergroten.
 • …makkelijker ‘nee’ leren zeggen, hoe doe ik dat op een effectieve manier?
 • …van baan veranderen, maar ik durf de stap niet te zetten.
 • …meer doen wat ik zelf wil en niet de hele dag bezig zijn met alles wat ‘moet’ en ‘hoort’.
 • …ontdekken wat ik wil of waar ik goed in ben.
 • …leren hoe ik minder last van weerstand en conflicten heb?

Je kunt persoonlijke coaching inzetten bij:

 • Burnout, Stress
 • Herstellen of voorkomen van stress en burn-out
 • Combineren van carrière en kinderen
 • Balans tussen alle aspecten in je leven
 • Zelfvertrouwen om het drukke leven vol energie aan te gaan.

Informatie over coaching

Jij weet zelf het best hoe je je vraagstuk moet oplossen. Ik help je inzicht te krijgen in wat je daarbij belemmert. Met persoonlijke gesprekken en oefeningen voor thuis. Zodat jij in beweging kunt komen

Samen in gesprek

We starten met een kosteloze intake. Klikt het en denken we allebei dat ik je kan helpen? Dan gaan we samen aan de slag. Face to face, bij mij in Nijmegen.

Zelf aan het werk

Na ieder gesprek stuur je mij een reflectieverslag. Zo houd je jezelf bij de les. Via de mail stuur ik je extra opdrachten en oefeningen voor thuis.

Investering in tijd en geld

Een gemiddeld traject bestaat uit zo’n acht gesprekken en bijbehorende opdrachten. Afhankelijk van je coachvraag zijn dat er wat meer of minder.

Je kunt je werkgever vragen (een deel van) de kosten te vergoeden. De kosten zijn voor hem aftrekbaar van de belasting. En ook je werkgever heeft er belang bij dat je je werk goed doet, lekker in je vel zit of eventueel een andere baan zoekt.

“The time is always right to do what is right.”

(Martin Luther King, 1929 – 1968)

Of ga je liever voor:

Coaching bij stress en burnout

Belangrijke thema’s van coaching bij stress en burn-out is het terugkrijgen van balans in je leven en leren hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Zodat je meer rust ervaart en meer energie hebt om zo de dingen te doen die belangrijk voor je zijn.

GRATIS videotraining

Als ouder van een kind met gedragsproblemen heb je te maken met permanente druk en stress. In deze gratis videoserie geef ik je mijn drie beste tips om zelf overeind te blijven.

Coaching bij werkstress

Ik leer je hoe je beter met stress om kunt gaan en er minder last van hebt. Zodat je weer helder kunt nadenken en nieuwe prioriteiten kunt stellen. Zodat je weer met plezier naar je werk gaat.

Coaching voor moeders

Vind de balans terug in je leven en leer hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Zodat je meer rust ervaart en meer energie hebt om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn.

Coaching voor ouders van kinderen met autisme of ADHD

De diagnose autisme is een van de meest stressvolle. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving. Grootse veroorzaker van die stress is woede en agressie. Hoe ga je hier als ouder mee om zonder er zelf aan onderdoor te gaan?

Esther van Dinteren

Krayenhofflaan 22
6541 PT Nijmegen

T: 06 25 02 46 99
E: info@esthervandinteren.nl