Blijf via e-mail op de hoogte van nieuwe blogs

Coachruimte te huur in Nijmegen

Zoek je een werkruimte in Nijmegen voor coaching, therapie of intervisie? Mijn coachruimte in Nijmegen is te huur, op regelmatige basis of per keer. De coachruimte is ideaal voor één op één gesprekken of voor groepen tot maximaal 4 tot 6 personen. Ik ben er niet iedere dag en vind het zonde als zo’n fijne plek niet optimaal gebruikt wordt. Oh ja, je kijkt uit over het water, kunt gratis parkeren en je zit ook nog eens vlakbij het station en het stadscentrum.

 

 


Beschrijving coachruimte Nijmegen

De coachruimte in Nijmegen is te huur voor een à twee werkdagen per week (dagen in overleg). Daarnaast is hij te huur voor de avonden en in de weekenden. De ruimte is lekker groot (40m2) en heeft een grote tafel met 4 stoelen (meer stoelen zijn bij te plaatsen) en een lage zit met twee stoelen en een bankje. Er is een flip-over/whitebord  beschikbaar en je kunt gebruik maken van het aanwezige servies en koffie en thee. Je deelt het keukentje en de wc met de andere huurders van deze etage.


Tarieven coachruimte huren

  • Incidenteel: €50 excl. BTW per dag / €35 excl. BTW per dagdeel
  • Vaste dag: €125 excl. BTW per maand

Een dag is van 9.00 tot 17.00 uur. Een dagdeel is 4 aaneengesloten uren: van 9.00 tot 13.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur.

Alle genoemde tarieven zijn inclusief:

  • verwarming
  • gebruik van wachtruimte, wc en keuken
  • gebruik van alle in de werkruimte aanwezige faciliteiten, zoals flip-over, stoelen, servies, koffie en thee
  • schoonmaak

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op.

Esther van Dinteren
Havenweg 13-15
6541 AD Nijmegen
T: 06 25 02 46 99
E: info@esthervandinteren.nl