Blijf via e-mail op de hoogte van nieuwe blogs

Lifecoaching

Iedereen heeft ze zo nu en dan. Zo’n fase in je leven waarin je uit je evenwicht bent. Je zit niet lekker in je vel, twijfelt of je wel op de goede weg bent en vraagt je af hoe verder. Met lifecoaching of persoonlijke coaching leer je beter begrijpen wie je bent en wat je nou écht wilt. Je krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is en je leert ingesleten gedragspatronen te doorbreken. Ook helpt lifecoaching je zo goed mogelijk te navigeren door de tegenslagen die het leven onvermijdelijk voor je in petto heeft. Zodat je je leven gaat leven, maar dan wel op jóuw manier.


Met welke vragen kun je terecht bij lifecoaching?

  • Waar word ik nou écht gelukkig van?
  • Hoe ga ik beter om met de tegenslagen in mijn leven?
  • Waar ben ik goed in en hoe gebruik in mijn talenten?
  • Ik wil graag ‘steviger’ worden: beter voor mezelf opkomen, mezelf meer uitspreken, mijn zichtbaarheid vergroten.
  • Wat kan doen zodat ik minder last heb van weerstand en conflicten?
  • Hoe zeg ik nee zonder de relatie te verstoren?

Vrijblijvend kennismaken

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. We kijken wat je nodig hebt en of ik je verder kan helpen. Is dat het geval? Dan krijg je van mij een persoonlijk voorstel. Hierin staat wat je kunt verwachten en wat jouw investering is (tijd, geld, inzet). Pas dan beslis je.

Neem contact op

Hoe ziet lifecoaching eruit?

Samen in gesprek

We starten met een kosteloze intake. Klikt het en denken we allebei dat ik je kan helpen? Dan gaan we samen aan de slag. Face to face, bij mij in Nijmegen of online.

Zelf aan het werk

Na ieder gesprek stuur je mij een reflectieverslag. Zo houd je jezelf bij de les. Via de mail stuur ik je extra opdrachten en oefeningen voor thuis.

Investering in tijd en geld

Ik bied exclusieve en intensieve één op één coaching. Geen quick fixes dus. Een gemiddeld traject duurt zo’n vier maanden en bestaat uit acht gesprekken en bijbehorende opdrachten. Afhankelijk van je coachvraag zijn dat er wat meer of minder. Je kunt je werkgever vragen (een deel van) de kosten te vergoeden. De kosten zijn voor hem aftrekbaar van de belasting. En ook je werkgever heeft er belang bij dat je goed in je vel zit, je werk goed doet of eventueel een andere baan zoekt.

Heb je geen werkgever of wil je het traject zelf betalen? Een leertraject voor werk en ontwikkeling blijft voor 2021 aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, zolang dit leertraject onder begeleiding gebeurt. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Neem contact op Bekijk referenties