Kies je coach in Nijmegen

Wil je je stress of een burn-out aanpakken? En zoek je een coach in Nijmegen, Arnhem of omgeving? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik help je bij stress en burn-outklachten, werkgerelateerd of als gevolg van privéomstandigheden. Bijvoorbeeld omdat je ouder bent van een kind met ontwikkelingsproblemen, je een chronische ziekte hebt of mantelzorger bent van een dierbare. In dat soort situaties is er naast stress ook vaak sprake van rouw en verdriet. Ik help je een goed evenwicht te vinden tussen zorgen voor jezelf en zorgen voor anderen. Zodat je meer rust ervaart en meer energie hebt om te doen wat belangrijk voor je is.

Naast gecertificeerd NOBCO-coach ben ik moeder van een zoon met autisme en ADHD. Ik weet dus hoe het is als naast je werk ook je thuissituatie stressvol is. Dan heb je te maken met permanente druk en kun je je behoorlijk overbelast voelen.

Je kunt rekenen op een deskundige en professionele begeleiding. Ik ben gespecialiseerd in coaching:

Je vindt me in Nijmegen

Mijn praktijk is nét buiten het centrum van Nijmegen, op de landtong tussen de Waal en de Waalhaven.

Kom je met het openbaar vervoer?

Vanaf centraal station Nijmegen is het ongeveer 15 minuten lopen. Als je dat te ver vindt kun je ook op de bus stappen. Neem lijn 5 richting Beuningen of lijn 85 richting Druten en stap uit op de Havenweg. Van daaruit is het nog drie minuten lopen.

Met de auto van de A50 en A73

Bij knooppunt Ewijk volg de A73 richting Nijmegen. Volg bij knooppunt Neerbosscheweg de weg rechtdoor naar de Neerbosscheweg tot aan de rotonde Gaziantepplein. Neem op de rotonde de tweede afslag Energieweg (S100). Vervolg tot aan de vierde rotonde (Nymaplein). Neem de tweede afslag Nymaweg (S101) en sla na 180 meter rechtsaf naar de Weurtseweg. Volg de Weurtseweg en neem de negende straat naar links de Havenweg in. Volg de weg met een bocht naar rechts. Ik ben gevestigd in het grijze gebouw.

Komende vanaf Arnhem en Lent over de nieuwe brug De Oversteek

Neem de eerste rotonde (Nymaplein) rechtsaf en na 180 meter weer rechtsaf naar de Weurtseweg. Volg de Weurtseweg en neem de negende straat naar links de Havenweg in. Volg de weg met een bocht naar rechts. Ik ben gevestigd in het grijze gebouw.

Gratis parkeren

Je kunt gratis parkeren bij de Waalhaven binnen de witte vakken (buiten de witte vakken wordt bekeurd) of op het weggetje op de dijk.

Esther van Dinteren

Havenweg 13-15
6541 AD Nijmegen

T: 06 25 02 46 99
E: info@esthervandinteren.nl